2009. június 3., szerda

Miniszterelnök




Magyarországon négy évente választások vannak, amely arról dönt, hogy mely párt győzedelmeskedik, aki majdan megjelöli favoritját a későbbi Miniszterelnököt! Az, hogy ennek van e értelme avagy sem?!
Döntse el mindenki saját maga. Miért is vagyok kissé negatív? Talán azért mert hosszú évek óta másról sem szól az ország politikája, hogy a hatalmon lévő párt és az ellenzék miként tesz be egymásnak. Ez független jobb, avagy bal oldaltól. Ha az egyik megszavaz netán valamit, akkor az ellenzék következő hatalomátvételénél azt eltörli, megváltoztatja, és szidalmazza az előtt elevőt! Már a kampányok sem abból állnak, hogy saját erényeiket kiemelve győzzék meg a lakosságot, hanem a másik hibáinak gyengeségének a kimutatásával, szidalmazásával lenézésével próbálják az embereket felbőszíteni, és ezáltal maguk javára fordítani a szavazatokat. Ez igen, ezek vagyunk mi. Büszkék lehetünk a politikusainkra! Az ország évek óta stagnál. El és bérbe adtunk mindent amiből bevételi forrást lehetett volna teremteni. Mi nem törlesztettünk adósságot, nem fejlesztettünk infrastruktúrát, nem teremtettünk új munkahelyeket. Egyszerűen feléljük, lenyúljuk, elköltjük amennyit csak lehet. Nem véletlen fogynak drasztikus számban a politikai újságok eladási száma, mivel az emberek már megcsömörlöttek, a könyökükön jön ki az egész. Ám mi megválasztottuk Bajnai Gordont mint új, az egységben hívő Miniszterelnökünket. Csöbörből vederbe...
Ha valaki nem tudná akkor járjon utána, hogy ki miatt lett jó pár éve 31 ember öngyilkos, és 6-7 száz család elszegényedett? Egy kis segítség a kutatáshoz: Pulykások.
Régóta egy érzése van az embernek, bárkit ültetnek oda ugyanaz a semmi, történik. Mivel ők egy jól mutató bábuk!
Ám a remény fényében én hiszem azt, hogy egyszer olyan ember is hatalmon lesz amely ténylegesen az ország érdekeit tartja szem előtt, és a fejlődésre, anyagi biztonság ösvényére tereli vásott népét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése